Lediga jobb

På den här sidan publiceras annonser om lediga jobb i Pedersörenejdens kyrkliga samfällighet och i de församlingar som hör till samfälligheten.

Kustens IT söker en

IT-stödperson

på heltid i arbetsavtalsförhållande för viss tid.

IT-stödpersonen bör ha lämplig examen på institutnivå eller motsvarande utbildning om IT-verksamhet eller tillräcklig arbetserfarenhet inom området. IT-stödpersonen ska klara av att betjäna på både svenska och finska.

Du ska vara kommunikativ och utåtriktad och trivas i kundbetjäning.

Arbetet inleds enligt överenskommelse så snabbt som möjligt. Lön enligt KyrkTak. Prövotid tillämpas.

För mer information kontakta IT-planerare Kristian Öström eller, tfn 040 310 0405 (eller förvaltningsdirektör Diana Söderbacka 040 310 0401)

Skriftliga ansökningar med CV riktas till Kustens IT-central, Pedersörenejdens kyrkliga samfällighet, Pb 34, 68601 Jakobstad, pedersorenejdens@evl.fi. Ansökan skall vara IT-centralen tillhanda senast måndagen 20.11.2017 klo 10.00. Märk ansökan med ”IT-stödperson”. Handlingarna returneras inte.

Jakobstad 15.11.2017