Lediga jobb

På den här sidan publiceras annonser om lediga jobb i Pedersörenejdens kyrkliga samfällighet och i de församlingar som hör till samfälligheten.

SOMMARARBETEN 2018

Sommararbetsplatser på begravningsplatserna (Jakobstad, Pedersöre, Esse och Purmo) kan nu sökas under tiden 9.2 – 18.3.2017 för de som är födda 2001 eller tidigare.

Du kan fylla i och lämna in din ansökan elektroniskt här under ansökningstiden.

Ansökningsblanketter kommer också att finnas på församlingskanslierna samt vid Församlingscentrets Info.

Endast de som erhållit en arbetsplats meddelas skriftligt.

Pedersörenejdens kyrkliga samfällighet, Gravkontoret

Ebba Brahe esplanaden 2, 68600 Jakobstad

Förfrågningar tel. 040 310 0403 eller 040 310 0404

**********

Pedersörenejdens kyrkliga samfällighet söker en person i tjänsteförhållande som

KYRKVAKTMÄSTARE

Den huvudsakliga arbetsplatsen är Esse men man tjänstgör också vid andra fastigheter inom samfälligheten. Därför behöver du ha körkort och tillgång till bil.

Den vi söker ska vara en församlingstillvänd person som har yrkesutbildning eller yrkesexamen eller motsvarande yrkeskompetens och praktisk yrkeserfarenhet.

Tjänsteinnehavaren skall ha god förmåga att använda svenska i tal och nöjaktig förmåga att använda finska i tal alternativt nöjaktig förmåga att använda svenska i tal och god förmåga att använda finska i tal. Språkkunskaperna ska påvisas med språkintyg eller betyg i enlighet med Statsrådets förordning om bedömning av kunskaper i finska och svenska inom statsförvaltningen (481/2003).

Tjänsteinnehavaren ska vara konfirmerad medlem av evangelisk-lutherska kyrkan i Finland.

Tjänsten tillträds 1.8.2018 eller enligt överenskommelse. Innan tjänsten tillträds bör läkarintyg uppvisas. Prövotiden är 6 månader. Lönen bestäms enligt kravgrupp 403 och villkor enligt kollektivavtal, tjänsteinstruktion och övriga stadgor.

Ansökningstiden går ut 19.3.2018 kl. 16.00. Ansökan riktas till gemensamma kyrkorådet och adressen är: Pedersörenejdens kyrkliga samfällighet, Ebba Brahe esplanaden 2, 68600 Jakobstad, e-post pedersorenejdens@evl.fi. Märk kuvertet ”Esse kyrkvaktmästare”. Ansökningshandlingarna returneras inte.

Ytterligare information om tjänsten fås av fastighetschef Daniel Wikström, tfn 040 310 0402.

Jakobstad 23.2.2018

Gemensamma kyrkorådet