Lediga jobb

På den här sidan publiceras annonser om lediga jobb i Pedersörenejdens kyrkliga samfällighet och i de församlingar som hör till samfälligheten.

Pedersörenejdens kyrkliga samfällighet söker en person i tjänsteförhållande som

ANSVARIG KOCK

Tjänsteinnehavaren skall ha utbildning på grundnivå inom området storhushåll: kock i storhushåll, restaurangkock eller motsvarande utbildning eller arbetserfarenhet från köks- och storhushållsverksamhet.

Tjänsteinnehavaren skall ha god förmåga att använda svenska i tal och skrift samt god förmåga att använda finska i tal och nöjaktig förmåga att använda finska i skrift alternativt god förmåga att använda svenska i tal och nöjaktig förmåga att använda svenska i skrift samt god förmåga att använda finska i tal och skrift.

Tjänsteinnehavaren ska vara konfirmerad medlem av evangelisk-lutherska kyrkan i Finland.

Tjänsten tillträds enligt överenskommelse. Innan tjänsten tillträds bör läkarintyg uppvisas. Prövotiden är 6 månader. Lönen bestäms enligt kravgrupp 403 och villkor enligt kollektivavtal, tjänsteinstruktion och övriga stadgor.

Ansökningstiderna går ut 13.10.2017 kl. 16.00. Ansökan riktas till gemensamma kyrkorådet och adressen är: Pedersörenejdens kyrkliga samfällighet, Ebba Brahe esplanaden 2, 68600 Jakobstad eller pedersorenejdens@evl.fi. Märk kuvertet ”Ansökan ansvarig kock”. Ansökningshandlingarna returneras inte.

Ytterligare information om tjänsten fås av ledande husmor Maarit Sauna-aho, tfn 040 310 0409.

Jakobstad 27.9.2017

Gemensamma kyrkorådet